Balustrade de inox – pret ieftin Balustrade de inox Modele balustrade de inox ieftine in Sfantu Gheorghe

Modele balustrade de inox ieftine in Sfantu Gheorghe

Cauti balustrade din inox in Sfantu Gheorghe avand preturi ieftine? Vezi aici modele balustrade de inox pentru scari interioare sau exterioare si contacteaza-ne pentru o cotatie de pret. Realizam diverse tipuri de proiecte confectii de inox cum ar fi: scari din inox, terase de inox, balustrade pentru piscine inox, copertine din inox. Sistemele de balustrada inox si sticla produse de Alexia Invest SRL sunt mai aproape de clientii din Romania. Vizitati galeria de imagini, pentru a va forma o parere despre aceste sisteme de o eleganta si o durabilitate incredibila! Acordam garantie de 20 de ani pentru lucrarile efectuate!!!

Balustrade de inox interioare: realizam balustrade din inox pentru scari interioare la preturi ieftine online. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade inox cu sticla, precum si balustrade de inox cu insertie lemn. Poti vedea in galerie modele de scari interioare din inox realizate pentru clientii nostri.

Balustrade de inox exterioare: realizam balustrade din inox pentru scari exterioare ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade cu sticla la preturi ieftine, precum si balustrade inox cu insertie lemn ieftine. Balustradele din inox sunt mai ieftine decat balustradele din fier forjat. Siguranta, eleganta dar si un aspect premium pentru scara, terasa sau balconul dvs.

Specialistii nostri executa din inox: balustrade pentru interior si exterior Sfantu Gheorghe, scari din inox cu trepte din lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier inox, elemente decorative din inox. In metalurgie, otelul inoxidabil (sau inox) este acel aliaj al otelului care contine cel putin 11% crom in procente de masa. Acest tip de otel este rezistent la coroziune. Inoxul este un otel cu un continut scazut de carbon în compozitie, care contine crom in proportie de 10 % din greutate. Acest adaos de crom ii confera otelului proprietatile sale unice de inoxidabilitate si rezistenta la coroziune. Prezenta cromului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafata otelului, capabila de a se autoreface in caz de alterare mecanica sau chimica. Obiectele realizate din inox isi vor pastra acelasi aspect indiferent de gradul de uzura, o lunga durata de timp fara a se pierde din stralucire sau luciu.

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale. Modelele pot fi produse de noi insa daca exista o preferinta din partea clientilor suntem in masura sa raspundem pozitiv solicitarilor. Sursa: Wikipedia

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *