Balustrade de inox – pret ieftin Tamplarie-pvc-schuco Tamplarie PVC Schuco Gura Hurmorului pret

Tamplarie PVC Schuco Gura Hurmorului pret

Alege tamplarie PVC Schuco in Gura Hurmorului, care va ajuta sa reduceti consumul de energie si astfel veti economisi bani! Doriti sa montati termopane la noua dvs locuinta? Schuco este un producator german de ferestre, usi si glisante, lider in Europa si specializat in tamplarie din PVC si aluminiu. Produsele pot fi consultate intr-un Schuco catalog si sunt folosite de milioane de oameni din intreaga lume, indeplinind cele mai inalte cerințe de proiectare, confort, siguranta si eficienta energetica.

Suna un agent de vanzari pentru a afla pret ferestre schuco. Telefon 0727742735

Executam si montam: sisteme ferestre din PVC, ferestre din aluminiu, ferestre din otel si otel inoxidabil, ferestre pliant – glisante si glisante din aluminiu, feronerie marca proprie pentru ferestre, accesorii de sistem, sisteme usi, toate din seria termopane schuco.

Beneficii ferestre PVC Schuco:

Aceste ferestre au izolare fonica si termica superioara. Armatura interioara din otel sau aluminiu ofera o rezistenta ridicata antiefractie pastrand in acelasi timp un aspect placut si modern. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple, ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei. Ferestrele sunt prevazute cu sisteme pentru aerisire, chiar si atunci cand ferestra e inchisa. Se face ventilatie automata (care asigura un aport constant de aer proaspat), prin ventilatoarele integrate, ce asigura ca factorii alergeni (praf, polen, fum, etc) sa ramana in afara locuintei. Tipurile de ferestre din PVC Schuco sunt: Schuco Corona AS 60, Schuco Corona CT 70, Schuco Corona SI 82. Acestea au 5 si 6 camere. La un profil cu o adancime de constructie de 82 mm, coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw poate ajunge pana la 0,74 W/m2K. Tamplarie Schuco are o durata de viata indelungata si astfel arata ca noi, dupa multi ani de la montaj, cu un minim de intretinere.

Schüco Corona AS 60

Fereastra Corona AS 60, este un sistem care indeplineste toate cerintele unei ferestre contemporane din PVC. Cu adancimea sa de constructie de doar 60 mm vine ansamblat cu o garnitura de bataie, sistemul atingand valori deosebite la cele mai inguste latimi vizibile.

Schüco Corona CT 70

Sistemul de PVC Corona CT 70, se bazeaza pe un profil cu 5 camere. Principala caracteristica este izolarea termica excelenta cu o latime ingusta.

Schüco Corona SI 82

Sistemul de ferestre Corona SI 82 cu 6 camere, dispune de trei plane de etansare si armarea din otel de 2mm. In acest mod, indeplinesc cerinte economice si se pozitioneaza la standarde superioare unei ferestre pentru o casa cu consum energetic redus.

Avantaje ferestre din aluminiu Schuco:

Ferestrele din aluminiu ofera o gama larga de avantaje, dintre care enumeram: intretinere usoara, protectie, antifoc, antiglont, antiefractie, o izolare termica si fonica deosebita. Sunt disponibile in toate nuantele RAL (tamplarie alba, maro, stejar auriu, moriche, antracit, etc).

Seria Schüco AWS 60 este sistemul de tamplarie aluminiu pret cu ferestre compacte, la care toate componentele provin din aceeasi sursa: profile, feronerie, garnituri si materiale de montaj.

Schüco AWS 70 este un sistem de ferestre pentru exigente crescute, cu numeroase solutii pentru elementele finite. Ofera izolare termica imbunatatita la 70 mm adancime, avand valori Uf de 1,7 W/m²K (latime vizibila 117 mm).

Stiati ca:

Schuco este primul producator de profile PVC care a patentat propriul sistem de feonerie?

Feroneria Schuco este singura care nu rugineste? Schüco transforma feroneria ascunsa, ce are un mare grad la coroziune, intr-un nou standard de piata, pastrand performantele tehnice ale feroneriei aplicate.

Feroneria originala Schuco este singura care nu necesita intretinere speciala?
Se ofera un mecanism compus din elemente tratate electrostatic care se imbina perfect cu elemente din
poliamida si astfel creaza un ansamblu unitar ce nu necesita intretinere speciala in timp.

Folosim sticla 4 anotimpuri, float, lowe, satinata, de la producatori lideri in domeniu, cum sunt: Saint Gobain, Olin.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *